Сенници и тенти

Тенти и сенници за вашия дом

Ние от „Премиум пласт“ ви предлагаме разнообразие от различни размери и модели сенници и тенти. При нас ще намерите съвременни слънцезащитни решения, които са с оптимални възможности за лесно управление и монтиране. Разполагаме с висококачествени сенници и тенти, които ще задоволят вашите високи изисквания, спрямо финансовите ви възможности.

Превърнете своята тераса или балкон в удобно и уютно помещение за почивка и отдих. По този начин ще имате своя малък рай, който да ви зарадва в края на работния ден. Можете да му се насладите сами или със семейство и приятели. Решението е изцяло ваше.

През изминалите години използването на тенти и сенници за тераси, и балкони са все по-популярна тенденция при избора на защита от външните атмосферни влияния като слънце, вятър и дъждове. В това няма нищо учудващо. Те са практични и в повечето случаи дизайна им лесно се вписва в съответната обстановка.

Премиум пласт ви предлага актуални модели сенници и тенти за тераси и балкони. Те са изработени от висококачествени материали, за да са максимално устойчиви на външни влияния от всякакъв тип. Този вид слънцезащитни инсталации са основно с прибираща се конструкция, от различен тип механизми. Материята, от която се изработват сенниците, е от специален плат, осигуряващ оптимална защита. Предлагат се в широк спектър от разновидности, подходящи както за балкони, тераси и дори прозорци. Предоставяме ви ефективен метод за защита от външните влияния.

Тентите ще подсигурят комфорта и уюта за всяка тераса или балкон.  В съчетане с интересните цветови решения, този тип навеси се превръщат в чудесно допълващо решение за фасадата на всяка сграда, придаващ характерен облик, който ще отличи дома ви от всички останали.

Ако се нуждаете от сенник или тента за вашата тераса, балкон или за където и да било – не се колебайте да се свържете с нас, за да получите най-добрата оферта! Разполагаме с голямо разнообразие от цветове и модели.

Всички предлагани от „Премиум пласт“ конструкции са пълно с гаранционно и след гаранционно обслужване. Това ви гарантира безпроблемно използване на сенниците и тентите за дълъг период от време.