Сенници

Предлагаме голямо разнообразие на тенти и сенници с отлично качество на най-добра цена за вашия дом.

Ние от „Премиум пласт“ ви предлагаме разнообразие от различни размери и модели сенници и тенти. Предлагаме ви съвременни слънцезащитни решения, които са с оптимални възможности за лесно управление и монтиране. Разполагаме с висококачествени сенници и тенти, които ще задоволят вашите високи изисквания, спрямо финансовите ви възможности. Превърнете своята тераса или балкон в удобно и уютно помещение за почивка и отдих.

През изминалите години използването на тенти и сенници за тераси и балкони са все по-популярна тенденция при избора на защита от външните атмосферни влияния като слънце, вятър и дъждове. Премиум пласт ви предлага актуални модели сенници и тенти за тераси и балкони. Те изработени от висококачествени материали, за да са максимално устойчиви на външни влияния от всякакъв тип.Този тип слънцезащитни инсталации са основно с прибираща се конструкция, от различен тип механизми. Материята, от която се изработват сенниците е от специален плат, осигуряващ оптимална защита. Предлагат се в широк спектър от разновидности, подходящи както за балкони, тераси и дори прозорци. Предоставяме ви ефективен метод за защита от външните влияния. Тентите ще подсигурят комфорта и уюта за всяка тераса или балкон.  В съчетане с интересните цветови решения, този тип навеси се превръщат в чудесно допълващо решение за фасадата на всяка сграда, придаващ характерен облик.

Ако се нуждаете от сенник или тента за вашата тераса, балкон или за където и да било – не се колебайте да се свържете с нас, за да получите най-добрата оферта! Разполагаме с голямо разнообразие от цветове и модели.

Всички предлагани от „Премиум пласт“ конструкции са пълно с гаранционно и след гаранционно обслужване. Това ви гарантира безпроблемно използване на сенниците и тентите за дълъг период от време.