Комарници

Производство и монтаж на комарници

Комарниците са задължителна част от всяка дограма. Лятото именно те ще ви гарантират спокойно отваряне на прозорците и проветряване без опасения, че ще влезе комар.

Като водещи производители на PVC и алуминиева дограма с дългогодишен опит, Премиум пласт предлага модерни решения за трайна защита от насекоми. Гарантирайте си спокойствие и не пропускайте тази стъпка при смяната на дограмата, защото това е елегантно и дългогодишно решение за всяко затворено пространство.

Ние от Премиум пласт ви предлагаме разнообразие от комарници, подходящи за монтирането на прозорци и врати. Гарантираме ви изпълнение спрямо индивидуалните ви нужди с отлично качество и професионален монтаж.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите най-добрата оферта!

Предлаганите от нас комарници са изработени от качествени алуминиеви профили. Те са много устойчиви на външни влияния. Предоставят ефикасна защита срещу насекомите, докато същевременно осигуряват нужната светлина и видимост в помещението. Добре е да знаете, че тяхната поддръжка и почистване е изключително лесно. Някои модели дават възможност за сваляне и прибиране на комарниците за през студените месеци от годината. Можете да ги върнете по местата им, когато счетете за необходимо.

Предлагаме ви няколко типове комарници, които са подходящи за прозорци и врати. Много предпочитан модел са ролетните мрежи против насекоми, които предоставят пълна защита на помещенията. Благодарение на практичния механизъм за прибиране на мрежата, в специална кутия, която е монтирана външно върху дограмата, вие лесно и много удобно можете да приберете комарника винаги, когато пожелаете. Мрежите и механизмите са монтирани целогодишно върху прозорците или вратите, но същевременно са защитени, благодарение на устойчивите алуминиеви профили. Другия тип конструкция, които предлагаме са статичните комарници. Представлява рамка, която се монтира на конкретния прозорец или врата, с възможност да лесен демонтаж, които също можете да извършите по всяко време.

Индивидуално отношение и прецизност

Ролетни, на панти или статични комарници ние може да изработим по ваши размери и в богата цветова гама на рамката.