Щори

Вертикални и хоризонтални щори от Премиум Пласт

Премиум пласт предлага разнообразие от хоризонтални и вертикални щори, подходящи за всяко помещение. С тяхна помощ ще придадете напълно нов вид на дома си. Ако се нуждаете от текстилни и алуминиеви също не се колебайте да се свържете с нас, за да получите най-добрата оферта!

Разполагаме с голямо разнообразие от цветове и модели, за да сме сигурни, че имаме точните за вашия дом. Дългогодишният опит ни е показал, че можем да се удовлетворим всеки вкус.

Подходящите щори са перфектното допълнение към интериора вкъщи. Те са не просто красив, но и практичен аксесоар за прозорците ни. Различните видове са подходящи за отделни стаи. Така например за спалнята или хола са идеални вертикалните текстилни, докато за кухнята – външните ролетни щори. Те имат защитна функция от светлината, а през последните години римските щори се превърнаха във водеща тенденция за съвременното обзавеждане. Практичният им характер и разнообразието от цветове и материи на изработка, успешно изместват използването на завесите в дома или офиса.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите най-добрата оферта!

Не е голяма изненада, че много предпочитани остават класическите алуминиеви щори. Те са особено подходящи за офис помещения. Ние също така предлагаме разнообразни решения от хоризонтални и вертикални щори – каквито сте решили, че ще се впишат най-добре в дома ви. Спрямо индивидуалните ви предпочитания, те се изработват от качествени материали, които осигуряват различна степен на защита от светлината. При всички положения обаче, те са незаменими през летните месеци.

Важно е да знаем, че механизмите за регулиране на всички типове щори са лесни за управление и много устойчиви. Освен това, материите, с които работим особено при текстилните щори, са лесни за почистване, което ще ви улесни при дългогодишното им използване. Добрата поддръжка е ключов фактор. Ние можем да ви дадем конкретни съвети как да удължите живота им, за да ви служат повече време.