Щори

Вертикални и хоризонтални щори от Премиум Пласт

Премиум пласт предлага разнообразие от хоризонтални и вертикални щори, подходящи за всяко помещение. Ако се нуждаете от текстилни и алуминиеви щори, не се колебайте да се свържете с нас, за да получите най-добрата оферта! Разполагаме с голямо разнообразие от цветове и модели.

Подходящите щори са перфектното допълнение към всеки интериор. Те имат защитна функция от светлината, а през последните години текстилните щори се превърнаха във водеща тенденция за съвременното обзавеждане. Практичният им характер и разнообразието от цветове и материи на изработка, успешно изместват използването на завесите в дома или офиса.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите най-добрата оферта!

Много предпочитани остават класическите алуминиеви щори. Те са особено подходящи за офис помещения. Също така предлагаме разнообразни решения от хоризонтални и вертикални щори. Спрямо индивидуалните предпочитания на всеки клиент, изработката на щорите са от качествени материали, които осигуряват различна степен на защита от светлината.

Механизмите за регулиране на всички типове щори са лесни за управление и много устойчиви. Материите с които работим особено при текстилните щори са лесни за почистване, което ще ви улесни при дългогодишното им използване.