Алуминиева дограма

Алуминиева дограма с гарантирано качество от Премиум Пласт

Като водещ производител на алуминиева дограма, Премиум пласт предлага разнообразни решения, спрямо всяко изискване и необходимост. Дограмата е важна част от всяка сграда. Изпълняваща различни функции като защитна, шумоизолираща и топлоизолираща.

Алуминиевата дограма е една от най-предпочитаните на пазара. Има много добри качествени характеристики заради алуминиевия материал. Той е много устойчив на температурните амплитуди, външните въздействия и не се видоизменя с времето. Използването на този материал осигурява оптимална издръжливост и  е ефективно и бюджетно решение за всяко домакинство. Основно предимство за алуминиевата дограма е лесната и поддръжка и почистване, което допълнително помага за да не се видоизменя през годините.

Работим с профили на ЕТЕМ

Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите най-добрата оферта!

dograma za frenski prozorci

Алуминиевата дограма е дълготрайно решение с модерен дизайн. Друго основно предимство на този тип дограма е свързано с разнообразието от цветове, които се предлагат. Така вие ще имате възможността да изберете естетически най-подходящата алуминиева дограма, спрямо интериора и фасадата на сградата. Този тип прозорци остават предпочитан избор от много клиенти поради това, че материала не се влияе от температурни промени, което спомага за запазване на външния вид. Особено подходящи са за решенията с цветните дограми, които гарантирано няма да си променят вида през годините. Малкото линейно разширение гарантира издръжливост на механизмите. Алуминиевата дограма остава доста предпочитана за обществени и офис сгради, но намира широко приложение в домакинствата.

Нашите продукти

ETEM E45 ECS

 

E 45 sistema za otvarqne

 

Ε45 принадлежи към новото поколение отваряеми системи с прекъснат термичен мост. С първостепенна грижа за икономията на енергия, E45 има за цел да удовлетвори голяма част от функционални и естетически изисквания.

С първостепенна грижа за икономията на енергия, E45 има за цел да удовлетвори голяма част от функционални и естетически изисквания. Благодарение на широката гама от профили, системата предлага разнообразни дизайнерски варианти, от класически, тесни и прави линии до заоблени контури и възможност за изграждане на различни сложни типологии, като паралелно плъзгащи се, хармоники и решения тип „скрито” крило, придавайки еднакъв външен вид при съчетание на отварящи се и фиксирани рамки.

ETEM E75 ECS

 

E 75 sistema za otvarqne

 

Ε75 е система за отваряне, специално проектирана и произведена, за да отговори на съвременните изисквания на жилищното строителство в ерата на енергийна ефективност.

Специално проектираните вътрешни допълнителни изолатори, многокамерни EPDM централни уплътнения, както и 39 мм полиамиди, предоставят отлична топлоизолация със стойност Uf = 1.4 W/m2 и привеждат системата E75 в съответствие с най-високите стандарти.
Системата предлага голямо разнообразие от функционални и естетически възможности, широка гама от профили и класически дизайнерски прави линии.

Премиум пласт е утвърдена фирма в бранша

 

Ние разчитаме на опита който сме натрупали през годините и предпочитаме да работим само с качествени продукти. За да сме напълно сигурни в крайните резултати, през годините избрахме да работим с водещите производители на алуминиеви профили.

Благодарение на утвърдения цялостен производствен процес, които имаме, ние ви гарантираме изпълнението на поръчките в много кратки срокове. Подхождаме индивидуално към всеки наш проект и Ви предоставяме пълно гаранционно и след гаранционно обслужване.

Всяка изработена от нас алуминиева дограма е с допълнителна гаранция за качество от 5 години.