За нас

За компанията

Премиум пласт е производител на PVC и алуминиева дограма с опит от над 10 години. Ние сме оторизиран партньор на водещите в областта производители на профилни системи REHAU за България и PROFILINK. Гарантираме ви качествена изработка на дограма, съобразени с индивидуалните ви изисквания и бюджет.

Покупката на дограма e дългосрочна инвестиция, затова винаги обясняваме на нашите клиенти колко е важно да се заложи на качеството. Професионалното решение води със себе си редица ползи.

* Намалява разхода на енергия за отопление и охлаждане

* Дава сигурност и безопасност на дома и офиса

* Осигурявам отлична акустична (звуко) изолация

* Не на последно място, светлинен и соларен контрол

Дограмата която изработваме е със съвременен дизайн, осигуряваща необходимата изолация. Без значение от това дали става въпрос за поставяне на дограма на нова сграда или подмяната на стара, ние ще ви предложим най-доброто решение за вас.

Характерно за работа ни, е че не разчитаме на външни фирми и подизпълнители. Това ни позволява да изпълняваме поръчките си в кратки срокове. Предлагаме ви изготвяне на индивидуален проект, изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма. През годините ние развиваме дейността си, залагайки на качеството и професионализма, с които подхождаме към всеки проект.

Сертификат Rehau официален партньор на Премиум Пласт
Мисия на Премиум Пласт

Оторизиран партньор на REHAU за България

Повече от 10 години, работим с водещите производители на профили в България и Германия.

При нас ще откриете екип от професионалисти, които ще изготвят индивидуален проект съобразен с вашите изисквания, бюджет и обект. Освен професионално изпълнение и отношение, вие ще имате възможността да се възползвате от удължената гаранция за качество, която предлагаме за всички наши изпълнени поръчки. Така вие получавате 5 години допълнителна гаранция за качество на дограмата и обкова.

Всеки един оторизиран REHAU партньор ОРП е доказана и коректна фирма за производство на ПВЦ дограма, която гарантира отлично качество и обслужване на клиентите си.

Когато се доверявате на оторизиран партньор, като Премиум пласт, вие получавате редица преимущества.

Проверено и гарантирано качество и дълготрайна функционалност

Партньора подлежи на годишен одит и ежемесечен производствен одит според директивите на REHAU за качество на производство и монтаж

Всеки един служител на Премиум Пласт, посещава редовни обучения в REHAU Академията, като полага изпити и само при отлично представяне получава сертификат, който му позволява да работи по изискваните от REHAU стандарти.

Използването на качествени REHAU компоненти Ви предоставят предимствата на 50 годишно НОУ-ХАУ в изследователската и развойната дейност на Немския лидер в производството на профили и компоненти за PVC дограма