Външни ролетни щори

Предимства на външните щори

Дълъг живот

Обичайният период на експлоатация на ролетните щори е межди 12 и 20 години, ако ги поддържаме правилно. Те са изключително лесни за почистване, което ги прави и супер практични. Дългият им живот се гарантира от доказалия качеството си алуминиев материал, от който са направени.

Отлични изолационни качества

Без съмнение, ролетните щори са абсолютният победител, когато преценяваме по този признак. Те без проблем спират шумове, предизвикани от трафик и други такива външни дразнения за ухото. Освен това са най-устойчиви на климатични условия – жарко слънце, проливен дъжд, бурен вятър, вихрушки, градушки и прочие.

Не пропускат слънчеви лъчи

Именно този фактор ги прави най-резонният избор за стаи с южно изложение. През лятото те ще предоставят прохлада и сянка, докато зимата, когато ролетната щори е вдигната, слънцето ще осигурява на помещението естествен източник на топлина

Външни ролетни щори на отлични цени

Ние от „Премиум пласт“ ви предлагаме разнообразие от различни размери и модели външни ролетни щори на отлични цени. При нас ще намерите съвременни слънцезащитни решения, които са с оптимални възможности за лесно управление и монтиране. Разполагаме с висококачествени ролетни щори, които ще задоволят вашите високи изисквания, спрямо финансовите ви възможности.

Превърнете своя дом в удобно и уютно помещение за почивка и отдих. По този начин ще имате своя малък рай, който да ви зарадва в края на работния ден. Можете да му се насладите сами или със семейство и приятели. Решението е изцяло ваше.

През изминалите години използването на външни щори са все по-популярна тенденция при избора на защита от външните атмосферни влияния като слънце, вятър, дъжд и постигане на максимално уединение в дома. В това няма нищо учудващо.Те са практични и в повечето случаи дизайна им лесно се вписва в съответната обстановка. Предлагат се във вариант за вграден монтаж, заедно с дограмата и с последващ монтаж в зависимост от архитектурните изисквания.

Премиум пласт ви предлага актуални модели ролетни щори на актуални цени. Те са идеални за прозорци и балконски врати . Като техен безспорен плюс можем да посочим, че са изработени от висококачествени материали, за да са максимално устойчиви на външни влияния от всякакъв тип.

Алуминиевите ламели са запълнени с полиуретанова пяна за допълнителна топло и шумоизолация на помещенията. Изработват се в два размера 39 мм. и 52 мм.. Окомплектовани са със странични капачки за безпроблемно движение на ламелите.

Алуминиевите водачи осигуряват дълготрайност и устойчивост на конструкцията. Щорите се предлагат с ръчно задвижване (табакера и въже) и с електрическо задвижване (радиомотор и дистанционно).

Ако се нуждаете от външна ролетна щора – не се колебайте да се свържете с нас, за да получите най-добрата оферта! Разполагаме с голямо разнообразие от цветове и модели, които биха удовлетворили вкуса на всеки.

Всички предлагани от „Премиум пласт“ конструкции са с пълно гаранционно и след гаранционно обслужване. Това ви гарантира безпроблемно използване на външните външни щори за дълъг период от време.