Външни ролетни щори

Външни ролетни щори на отлични цени

Ние от „Премиум пласт“ ви предлагаме разнообразие от различни размери и модели външни ролетни щори на отлични цени. При нас ще намерите съвременни слънцезащитни решения, които са с оптимални възможности за лесно управление и монтиране. Разполагаме с висококачествени ролетни щори, които ще задоволят вашите високи изисквания, спрямо финансовите ви възможности.

Превърнете своя дом в удобно и уютно помещение за почивка и отдих. По този начин ще имате своя малък рай, който да ви зарадва в края на работния ден. Можете да му се насладите сами или със семейство и приятели. Решението е изцяло ваше.

През изминалите години използването на външни щори са все по-популярна тенденция при избора на защита от външните атмосферни влияния като слънце, вятър, дъжд и постигане на максимално уединение в дома. В това няма нищо учудващо.Те са практични и в повечето случаи дизайна им лесно се вписва в съответната обстановка. Предлагат се във вариант за вграден монтаж, заедно с дограмата и с последващ монтаж в зависимост от архитектурните изисквания.

Премиум пласт ви предлага актуални модели ролетни щори на актуални цени. Те са идеални за прозорци и балконски врати . Като техен безспорен плюс можем да посочим, че са изработени от висококачествени материали, за да са максимално устойчиви на външни влияния от всякакъв тип.

Алуминиевите ламели са запълнени с полиуретанова пяна за допълнителна топло и шумоизолация на помещенията. Изработват се в два размера 39 мм. и 52 мм.. Окомплектовани са със странични капачки за безпроблемно движение на ламелите.

Алуминиевите водачи осигуряват дълготрайност и устойчивост на конструкцията. Щорите се предлагат с ръчно задвижване (табакера и въже) и с електрическо задвижване (радиомотор и дистанционно).

Предимства на външните щори

  • Дълъг живот

Обичайният период на експлоатация на ролетните щори е межди 12 и 20 години, ако ги поддържаме правилно. Те са изключително лесни за почистване, което ги прави и супер практични. Дългият им живот се гарантира от доказалия качеството си алуминиев материал, от който са направени.

  • Отлични изолационни качества

Без съмнение, ролетните щори са абсолютният победител, когато преценяваме по този признак. Те без проблем спират шумове, предизвикани от трафик и други такива външни дразнения за ухото. Освен това са най-устойчиви на климатични условия – жарко слънце, проливен дъжд, бурен вятър, вихрушки, градушки и прочие.

  • Не пропускат слънчеви лъчи 

Именно този фактор ги прави най-резонният избор за стаи с южно изложение. През лятото те ще предоставят прохлада и сянка, докато зимата, когато ролетната щори е вдигната, слънцето ще осигурява на помещението естествен източник на топлина.

Ако се нуждаете от външна ролетна щора – не се колебайте да се свържете с нас, за да получите най-добрата оферта! Разполагаме с голямо разнообразие от цветове и модели, които биха удовлетворили вкуса на всеки.

Всички предлагани от „Премиум пласт“ конструкции са с пълно гаранционно и след гаранционно обслужване. Това ви гарантира безпроблемно използване на външните външни щори за дълъг период от време.