Обков MACO

MACO – качествен австрийски обков за PVC дограма

 

Обковът позволява регулиране на отваряемостта в три равнини, функционира без усилие, с възможност за допълнително преоборудване в по-късен етап, красив и лесен за обслужване. От изключително удобство е опцията, прозорецът да се отваря само в горната си част. Така помещението се проветрява много по-лесно. Този вид механизъм е подходящ за всички стаи. Често се среща желанието прозорците да се отварят както и хоризонтално, освен вертикално. Това е съвсем разбираемо, особено когато се цели по-добра вентилация на помещението.

Обковите „МАСО” са галванично поцинковани, пасивирани и запечатани с восък, което придава също и по-добра антикорозионна защита. Австрийският обков „МАСО” дава възможност за изработка освен на стандартните форми прозорци, така и на по-специфични форми скосени или арковидни прозорци. Разбира се, всичко е във вашите ръце. Ние вземаме предвид изискванията ви и ги удовлетворяваме.

Използвайки обковът „МАСО”, имате възможността да получите иновативни и оригинални решения за обзавеждането на вашия дом – като „ножица“ за микровентилация, допълнителни противовзломни точки на заключване на прозореца.

Видовете отваряне на дограмата до голяма степен зависят от няколко неща, едно от които е обковът. Ето защо е добре да не правим никакви компромиси, а да изберем качественото. Обковът, заедно със стъклопакета и профилът, образува същината на дограмата. Когато тя е монтирана професионално, крайният резултат е отличен.