6 предимства на съвременната ПВЦ дограма

6 предимства на съвременната ПВЦ дограма

6 предимства на съвременната ПВЦ дограма

Всеки би се съгласил, че през последните няколко години популярността на съвременните ПВЦ профили расте с всеки изминал ден. Ето защо прозорците и вратите направени от този материал се считат за най-популярни сред потребителите. В този контекст можем спокойно да говорим както за българския, така и за чуждия пазар.

Доверието, което потребителите засвидетелстват на модерната PVC се дължи на неоспоримите преимущества на този материал.

Нека разгледаме 6 от предимствата на PVC профилите, които вече години наред ги нареждат на челно място в списъка на нашите клиенти, желаещи нова дограма.

  1. Здравина

Здравата геометрична конструкция на прозорците, направени от PVC дограма, може да издържи драстични изменения в атмосферното налягане, поради което в помещението, където са монтирани подобни прозорци не се усеща дори дискомфорт. Този тип прозорци са известни със свойството си да задържат голямо количество топлина, което води до значителни икономии на топлинна енергия.

 

Здравина на ПВЦ дограма

  1. Шумоизолация

Шумоизолацията е още едно от ценните преимущества на разглежданите от нас профили. С всеки изминал ден те ще ви помагат да се дистанцирате максимално от тътнещия шум на модерния град или шумовете на съседите. Ако домът ви се намира в централна градска зона, заобиколена от булеварди, звукоизолацията ще бъде необходимост.

  1. Улеснен монтаж

ПВЦ профилите дават възможност за сравнително лек и бърз монтаж. Прозорците от PVC се монтират за няколко часа. Като допълнителен бонус е липсата на камари строителен боклук, които често, сякаш от въздуха се материализират веднага след приключването на конкретен ремонт. Разбира се, с конкретно време не бихме се ангажирали, защото това зависи от квадратурата на жилището и броя на прозорците. Въпреки това, от наша гледна точка, монтажът на ПВЦ дограмата е нещо, което спестява на клиентите ни време за почистване.

  1. Красив външен вид

Естетиката на прозорците винаги ще е наслада за вас и вашите гости, а и за обикновения минувач. Без съмнение ПВЦ дограмата е олицетворение на модернистичния градски стил. Благодарение на специалния материал, от който са направени, прозорците ви няма да сменят цвета си в продължение на дълги години. Те ще продължат да носят усещането за свежест и актуалност. Може да сте сигурни и спокойни, че ПВЦ ще продължи да бъде тренд и през следващото десетилетие.

Естетика на ПВЦ дограмата

  1. Дълговечност

Резултатите от ред проучвания показват, че PVC дограмата може да ви служи до 40 и повече години. Това е чудесно, защото спестява средства. Цената винаги ще бъде от значение, а когато не се налага да заменяме дадени профили с нови на всеки няколко години, може да бъде приемано само като плюс. Освен това именно тази дълговечност пази околната среда от замърсяване, защото говорим за продукт с дълъг период на експлоатация.

  1. Разнообразие на цветове

Богатството на цветове при PVC конструкциите успяват да задоволят и най-капризните, най-смелите потребителски нужди и идеи. Златен дъб, венге и орех са само някои от нюансите, на които нашите клиенти се спират. Всеки от тях е специфичен и красив. Крайното решение е само и единствено в ръцете на нашите клиенти, които преценяват в зависимост от предпочитанията и визията, която искат дома им да има.

Правейки извод от всичко казано по-горе, можем смело да кажем, че PVC дограмата е идеално решение при всеки ремонт или строеж на ново здание. Именно такива прозорци ще ви помогнат да направите дома си топъл, уютен и красив.